Aluminium schuifwanden

De vanBach aluminium schuifwanden hebben een subtiel design en zijn bestand tegen weer en wind. Voor een prachtig uitzicht naar buiten en het ultieme gevoel van vrijheid.

Met de vanBach aluminium schuifwanden ervaar je het hele jaar door het buitengevoel. De slanke designs van de zwarte stalen constructie en het soepele geleidingssysteem dragen bij aan het ultieme vrijheidsgevoel.

Onze aluminium schuifwanden zijn ontworpen voor gebruik in buitenverblijven zoals veranda's, tuinhuizen, zwembadhuizen en overkappingen.

Het hele jaar door het buitengevoel

Slanke designs van duurzaam aluminium

Een uniek soepel geleidingssysteem

Direct een offerte ontvangen?

Bij vanBach leveren we glaswanden en windschermen op maat door heel Nederland. We maken graag een passende offerte, die aansluit bij jouw wensen.

Schuifsysteem

Onze schuifwanden zijn vanwege hun design nagenoeg wind- en waterdicht. De slanke profielen maken de wand licht van gewicht en daardoor prettig hanteerbaar.

De schuifwanden zijn in allerlei opstellingen te krijgen met verschillende indelingen met glaspanelen en aluminium tussenliggers.

De hele constructie is een schuivend systeem dat op gelagerde wielen in een looprail te verplaatsen is. Onze schuifwanden zijn een voordelige keuze, omdat het productieproces korter is dan die van onze aluminium vouwwanden.

Ontdek het gebruiksgemak

Stalen deuren zijn helemaal in en prachtig om te zien. Staal zelf is echter niet zo geschikt om buiten te gebruiken. Het is moeilijk om een constructie van staal wind- en waterdicht te krijgen en het is niet makkelijk om de techniek subtiel weg te werken.

Bij aluminium heb je daar geen last van. Het is een modern, hoogwaardig metaal met veel fijne eigenschappen. Het is bijzonder bruikbaar, duurzaam en recyclebaar. En een voordeel voor buiten: aluminium roest niet!

Veilig glas

De ruiten in onze aluminium schuifwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Net als in je auto. Je kunt ze dan ook alleen met een veiligheidshamer breken. Je zou kunnen zeggen veiliger en sterker dan nodig, maar wij leveren alleen het best mogelijke. Ook het optionele isolatieglas bestaat uit twee geharde ruiten.

Duurzaamheid

Geen schilderwerk achteraf. Ons aluminium is duurzaam gecoat volgens Qualcoat-normen. Andere onderdelen zijn gemaakt van o.a. roestvrijstaal en bestand tegen weer en wind.

Vraag een offerte aan

Bij vanBach leveren we glaswanden en windschermen op maat door heel Nederland. We maken graag een passende offerte, die aansluit bij jouw wensen.