R-serie glaswanden

Een lijnenspel van slanke zwarte kaders, vervaardigd van moderne en hoogwaardige materialen. De R-serie glaswanden hebben een subtiel design en zijn bestand tegen weer en wind. Voor een prachtig uitzicht naar buiten en het ultieme gevoel van vrijheid.

Voor buiten en binnen

De glaswanden zijn ontworpen voor buiten en binnen en bieden maatwerkoplossingen voor overkappingen, buitenverblijven, of veranda's. Ervaar een maximale toevoer van daglicht met deze wind- en waterdichte glazen wanden. Ook voor binnen zijn de glaswanden toepasbaar als flexibele scheidingswand in je woonhuis of kantoorruimte. De glaswanden zijn praktisch en bijzonder sfeervol in jouw interieur.

Duurzaam metaal

De ramen van de glaswanden zijn omkaderd door slanke, stevige profielen gemaakt van aluminium; een hoogwaardig en licht metaal dat niet roest. Hierdoor is het materiaal perfect voor een buitentoepassing van ramen en deuren. Daarbij zijn de technische mechanismen subtiel weggewerkt in de raamstijlen en het framewerk.

Veilig glas

De ruiten in de glaswanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Door de extra thermische behandeling is dit glas vijf keer zo sterk als normaal. Als extra optie kun je kiezen voor isolatieglas. Deze dubbele geharde ruiten geven jouw buitenverblijf nog meer comfort

R4

Ongeïsoleerd
Enkel veiligheidsglas
Tuinkamer en interieur

Subtiel verborgen techniek in het slanke raamwerk. Comfortabel te openen en te sluiten. Ideaal voor tuinkamers en terrasoverkappingen, of als flexibele scheidingswand in het interieur.

R5

Half geïsoleerd
Dubbel veiligheidsglas
Tuinkamer en buitenverblijven

Identiek aan de sublieme R4, met isolatieglas als toevoeging. De comfortabele wand waarmee in een handomdraai van binnen buiten maakt. Ideaal voor tuinkamers en buitenverblijven.

R6

Volledig geïsoleerd
HR++ isolatieglas
Woning en utiliteitsbouw

Het design en de minimalistische raamkaders zijn uniek. De ideale flexibele pui voor in de woning, serre en utiliteitsbouw. Comfortabel te openen en te sluiten.

Bekijk en vergelijk de R-serie glaswanden

De verschillende modellen zijn visueel identiek. Ze verschillen in toepassing. Kies in uw situatie voor de perfecte wand.

R4

R4
  • Ongeïsoleerd
  • Enkel veiligheidsglas
  • Tuinkamer en interieur

R5

R5
  • Half geïsoleerd
  • Dubbel veiligheidsglas
  • Tuinkamer en buitenverblijven

R6

R6
  • Volledig geïsoleerd
  • HR++ isolatieglas
  • Woning en utiliteitsbouw

Op zoek naar een advies op maat?

Klik op de knop hieronder en wij helpen je zo snel mogelijk aan een advies op maat inclusief prijsindicatie.

Op zoek naar meer inspiratie?

Download gratis ons lookbook en ontdek het buitengevoel®

Vraag het lookbook aan

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt ons lookbook direct in je inbox!

Vraag het lookbook aan
Op zoek naar meer inspiratie?