Windschermen

Heerlijk in de luwte zitten en optimaal genieten van de zon. Ervaar het buitengevoel, zonder een koude wind die langs raast. Kies voor een stijlvol vast windscherm op het terras van je tuin, horecagelegenheid of bedrijfstuin.

Onderhoudsvrij

Binnen een dag geplaatst

Op maat gemaakt

Innovatief design

De windschermen van vanBach zijn uitgevoerd in gehard veiligheidsglas, tussen ronde aluminium palen. Een metaal dat geen onderhoud vraagt en niet roest. De profielen dragen het glas, zonder boven- of onderlijst, waardoor het uitzicht over je tuin vrij blijft. De profielen worden gepoedercoat in een kleur naar keuze, passend bij de uitstraling die je voor ogen hebt.

Stevig bij iedere ondergrond

Vaste windschermen van vanBach staan stevig in iedere ondergrond. Zelfs bij de sterkste windkracht gebeurt er niets met jouw windscherm. Dankzij een speciaal funderingssysteem boren wij alleen gaten op plaatsen waar de palen komen en hoeft de bestrating niet weggehaald te worden. Wij plaatsen de windschermen binnen één dag, met minimale overlast en een snelle service. 

Een drankje in de zon

Het vaste windscherm van vanBach is de ideale oplossing voor horecaondernemingen. Op een terras bij een restaurant, café of hotel waar mensen worden ontvangen: met onze windschermen zitten je gasten uit de wind, in de zon, met behoud van het uitzicht. Overal waar je een zit- of loungehoek creëert, biedt dit glazen windscherm bescherming. De hoogte van het windscherm en de afstand tussen de palen kunt je naar wens samenstellen.

Pauze in de buitenlucht

Creëer de perfecte plaats voor een broodje in de pauze of een brainstormsessie in de buitenlucht. Of je nu een terras voor twee of honderd medewerkers wilt creëren; we realiseren de windschermen naar wens naar vanBach-ontwerp. Met een windscherm van vanBach maken wij van het buitenterrein van jouw bedrijf een stijlvol terras.

W1 - Vast windscherm

Onzichtbare fundering
Binnen één dag geplaatst
In kleur naar keuze

W-serie

vanBach W1

Vast windscherm

  • Onzichtbare fundering

  • Binnen één dag geplaatst

  • In kleur naar keuze

Gelijk een prijsopgave krijgen?

Klik hieronder op de knop en we maken zo snel mogelijk een advies op maat voor je, inclusief prijsopgave.

Op zoek naar meer inspiratie?

Download gratis ons lookbook en ontdek het buitengevoel®

Vraag het lookbook aan

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt ons lookbook direct in je inbox!

Vraag het lookbook aan
Op zoek naar meer inspiratie?