Over vanBach

Dutch Design en functionele eigenschappen smelten samen in de verfijnde vanBach producten. Subtiel, maar met een wereld van techniek daarachter. De glaswanden en windschermen leveren ieder seizoen het unieke buitengevoel. 

Over ons

Het buitengevoel®

Het hele jaar door buiten zijn. Dat zou iedereen wel willen, toch? Buiten zijn voelt goed. Bij vanBach vinden we het ‘buitengevoel’ zelfs het mooiste gevoel dat er is. Daarom bedenken we voor iedere tuin en iedere situatie een oplossing op maat waarmee je daar het hele jaar van kunt genieten.

Ongeëvenaarde kwaliteit

Voor iedere tuin en iedere situatie bieden wij een maatwerkoplossing die we in onze eigen werkplaats met de hand op maat maken en in elkaar zetten. Daarin denken we graag met je mee. Doordat we veel aandacht besteden aan de details, creëren we een beleving voor onze klanten. Voor jou. Waarom? Omdat buiten zijn goed voelt. Het ‘buitengevoel’... Dat gunnen we iedereen. 

Dutch Design by vanBach

Onze glaswanden en windschermen zijn onderscheidend en stijlvol. Dankzij de subtiele designs met glas blijft het uitzicht over de tuin vrij, voor het ultieme gevoel van vrijheid. Daarbij zijn de functionele eigenschappen altijd het uitgangspunt, want naar onze overtuiging mag design niet ten koste gaan van functie; wij streven naar de perfecte balans. De producten worden samengesteld van de meest hoogwaardige materialen, voor jarenlang genieten van het buitengevoel®. 

Ervaar het gevoel van vrijheid