Ongeëvenaarde kwaliteit

Voor iedere tuin en iedere situatie bieden wij een maatwerkoplossing die we in onze eigen werkplaats met de hand op maat maken en in elkaar zetten. Doordat we veel aandacht besteden aan de details, creëren we een beleving voor onze klanten. Voor jou. Waarom? Omdat buiten zijn goed voelt. Het buitengevoel... Dat gunnen we iedereen. 

Honderd procent maatwerk

Alle glaswanden en windschermen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriekshal. Onze verkoopadviseurs denken met je mee voor de best mogelijke oplossing voor iedere situatie.

We werken bewust niet met een voorraad van standaardmaten voor onze panelen en wanden. Wij geloven dat onze kwaliteit het best tot zijn recht komt in 100% maatwerk.

Duurzaam aluminium

De slanke en stevige profielen van onze glaswanden worden in onze eigen fabriek gemaakt van duurzaam aluminium; een hoogwaardig en licht metaal dat niet roest. Hierdoor is het materiaal perfect voor een buitentoepassing van ramen en deuren.

Daarbij zijn de technische mechanismen subtiel weggewerkt in de raamstijlen en het framewerk. Iets dat niet goed zou kunnen met staal of hout.

Qualicoat

Om ervoor te zorgen dat aluminium mooi blijft en zijn kleur behoudt kun je het anodiseren of coaten. VanBach past beide methoden toe; anodiseren bij de designonderdelen, poedercoating op de profielen. Dit gebeurt onder kwaliteitskeurmerk Qualicoat.

Veiligheidsglas

De ruiten in de glaswanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Door de extra thermische behandeling is dit glas vijf keer zo sterk als normaal. Als extra optie kun je kiezen voor isolatieglas. Deze dubbele geharde ruiten geven jouw buitenverblijf nog meer comfort.

Dutch Design

Onze glaswanden en windschermen zijn onderscheidend, stijlvol en ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Dankzij de subtiele designs met glas blijft het uitzicht over de tuin vrij, voor het ultieme gevoel van vrijheid.

Daarbij zijn de functionele eigenschappen altijd het uitgangspunt, want naar onze overtuiging mag design niet ten koste gaan van functie; wij streven naar de perfecte balans. De producten worden samengesteld van de meest hoogwaardige materialen, zodat jij jarenlang kunt genieten van het buitengevoel®. 

Zelf de kwaliteit ervaren?

Echt kennismaken met de sublieme techniek en het verfijnde design kan bij onze studio en productiefaciliteit in Hardinxveld-Giessendam. Je bent van harte welkom op afspraak!