Aluminium vouwwanden

De vanBach aluminium vouwwanden hebben een subtiel design en zijn bestand tegen weer en wind. Voor een prachtig uitzicht naar buiten en het ultieme gevoel van vrijheid.

Met de vanBach aluminium vouwwanden ervaar je het hele jaar door het buitengevoel. De slanke designs van de zwarte aluminium constructie en het soepele geleidingssysteem dragen bij aan het ultieme vrijheidsgevoel.

Onze aluminium vouwwanden zijn ontworpen voor gebruik in buitenverblijven zoals veranda's, tuinhuizen, zwembadhuizen en overkappingen.

Het hele jaar door het buitengevoel

Slanke designs van duurzaam aluminium

Een uniek soepel geleidingssysteem

Direct een offerte ontvangen?

Bij vanBach leveren we glaswanden en windschermen op maat door heel Nederland. We maken graag een passende offerte, die aansluit bij jouw wensen.

Het voordeel van aluminium

Stalen deuren zijn helemaal in en prachtig om te zien. Staal zelf is echter niet zo geschikt om buiten te gebruiken. Het is moeilijk om een constructie van staal wind- en waterdicht te krijgen en het is niet makkelijk om de techniek subtiel weg te werken.

Bij aluminium heb je daar geen last van. Het is een modern, hoogwaardig metaal met veel fijne eigenschappen. Het is bijzonder bruikbaar, duurzaam en recyclebaar. En een voordeel voor buiten: aluminium roest niet!

Vouwsysteem

Onze vouwwanden zijn scharnierend aan elkaar verbonden en kunnen met één hand als een harmonica in elkaar gevouwen worden. De term hamonicadeur of harmonicawand wordt dan ook vaak gebruikt voor dit type glaswand.

De vouwwanden zijn in allerlei opstellingen te krijgen met verschillende indelingen met glaspanelen en aluminium tussenliggers.

De hele constructie is een hangend systeem dat op gelagerde wielen in een looprail te verplaatsen is.

Espagnoletsluiting

Wij leveren onze aluminium vouwwanden in diverse opstellingen. Bestaat de vouwwand uit een oneven aantal elementen? Dan kan het eerst te openen paneel als een normale deur worden gebruikt.

De overige panelen kunnen vervolgens makkelijk ontgrendeld worden met een ingebouwde espagnoletbediening en vormen vervolgens een opgevouwen pakket. Je kunt zelf kiezen of je de wand naar binnen of buiten wilt vouwen, of in twee delen, waarvan een deel naar links en een deel naar rechts.

Veilig glas

De ruiten in onze aluminium vouwwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Net als in je auto. Je kunt ze dan ook alleen met een veiligheidshamer breken. Je zou kunnen zeggen veiliger en sterker dan nodig, maar wij leveren alleen het best mogelijke. Ook het optionele isolatieglas bestaat uit twee geharde ruiten.

Duurzaamheid

Geen schilderwerk achteraf. Ons aluminium is duurzaam gecoat volgens Qualcoat-normen. Andere onderdelen zijn gemaakt van o.a. roestvrijstaal en bestand tegen weer en wind.

Vraag een offerte aan

Bij vanBach leveren we glaswanden en windschermen op maat door heel Nederland. We maken graag een passende offerte, die aansluit bij jouw wensen.