Onze werkwijze

Een glaswand of windscherm kopen is niet iets wat je spontaan doet. Wij snappen als geen ander dat je er goed over wilt nadenken en zeker wilt weten dat je de juiste keuze maakt. Daar kunnen wij je bij helpen. We leggen je hieronder stap voor stap uit hoe dit proces in zijn werk gaat en waarvoor je bij ons terecht kunt. Mocht je achteraf nog vragen hebben, dan kun je ons altijd even bellen!

1. Aanvraag doen

Je bent op zoek naar een vouwwand in minimalistisch design, een harmonicadeur van aluminium of een vaste glaswand die het uitzicht op je tuin vrij houdt. Op onze website vind je precies wat je zoekt. Maar hoe nu verder?

Via onze productpagina's kun je een advies op maat aanvragen. Geef hierbij door wat je voor ogen hebt en onze experts nemen contact met je op om de mogelijkheden met je door te nemen.

2. Advies op maat

Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen neemt een van onze collega's (telefonisch) contact met je op om een advies op maat te geven.

We bespreken de verschillende opties met je, wat je wensen zijn en geven je een prijsindicatie.

3. Offerte

Na het adviesgesprek kunnen we een offerte voor je opmaken. Hierin wordt alles meegenomen: de afmetingen van de wand, de stijlkeuzes, het aantal panelen, het installeren op locatie et cetera.

De offerte die we je opsturen is 30 dagen geldig. Ga je ermee akkoord, dan plannen we een afspraak in om de glaswand of het windscherm in te komen meten.

4. Inmeten

Offerte ondertekend? Dan kunnen we aan de slag. We plannen zo snel mogelijk een moment in om de wand bij je te komen inmeten. Op basis van die gegevens gaat ons technische team aan de slag met het maken van jouw unieke glaswand of windscherm.

5. Productie

Zodra we alle details scherp hebben gaat ons technische team aan de slag. Binnen acht tot tien weken wordt jouw hele wand in onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam op maat gemaakt.

Zodra hij (bijna) klaar is bellen we je op om een afspraak te maken om de wand te komen installeren.

6. Installatie

Het wachten is voorbij. Vandaag komt ons ervaren team de glaswand of het windscherm bij je installeren.

In de meeste gevallen hebben wij een tot twee dagen nodig voor de installatie. Mocht dit vanwege omstandigheden niet haalbaar zijn, dan overleggen we dat uiteraard met je.

We zorgen ervoor dat je op deze dag zo min mogelijk overlast ervaart. We nemen de tijd om ons werk goed te doen, maar zullen niet langer bezig zijn dan nodig.

7. Tijd om te genieten!

Of het nu zomer is of winter. Met onze glaswanden en windschermen kan op ieder moment het genieten beginnen!

Door het minimalistische design is het uitzicht over de tuin altijd vrij en geniet je van maximale lichtinval.

Heb je gekozen voor een vouwwand? Dan verbind je binnen met buiten in een handomdraai. Zo geniet je ieder seizoen van dat unieke gevoel. Het buitengevoel®!

Gelijk een prijsindicatie ontvangen?

Vul dan het formulier hieronder in en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een advies op maat!

Aanvraagformulier

Op zoek naar meer inspiratie?

Download gratis ons lookbook en ontdek het buitengevoel®

Vraag het lookbook aan

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt ons lookbook direct in je inbox!

Vraag het lookbook aan
Op zoek naar meer inspiratie?