Samenwerken met vanBach?

De glaswanden en windschermen van vanBach maken iedere tuin en terras compleet. De ongeƫvenaarde kwaliteit en het Dutch Design maken onze slanke steellook vouw- of schuifwanden de perfecte toevoeging aan iedere terrasoverkapping, serre of buitenverblijf.

Partner worden?

Bij vanBach werken we graag samen met bedrijven die onze passie voor design en kwaliteit delen. We zijn dan ook trots op iedere partner waar we geregeld mee samen werken. Onder aan de pagina vind je een overzicht van onze partners.

Onze glaswanden

Alle glaswanden fabriceren wij zelf in onze productiefaciliteit in Hardinxveld-Giessendam en zodra ze gereed zijn worden ze ook door onze eigen specialisten gemonteerd op locatie. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Met onze aluminium vouw- of schuifwand creƫer je van iedere terrasoverkapping, serre, veranda of buitenverblijf een plek waar je klant het hele jaar kan genieten van het buitengevoel.

Daarnaast zijn onze wanden ook geschikt om te gebruiken als scheidingswand in een interieur, kantoor of horeca-onderneming.

Partners

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Neem gerust contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Uiteraard ben je ook welkom in onze werkplaats!

Moerbei 16
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam

Ontdek het buitengevoel