Vouwdeur voor buiten

Met een vouwdeur voor buiten creëer je gemakkelijk meer leefruimte. In de zomer vergroot je de buitenruimte door alle vouwdeuren open te zetten en in de winter geniet je langer van je tuinkamer of serre omdat je uit de wind en achter glas zit. En met het slanke design van onze vouwdeuren blijft het uitzicht over je tuin vrij!

Voordelen glazen vouwdeuren voor buiten

Vergroot je woongenot met de vanBach glazen vouwdeuren. Het voordeel van glazen vouwdeuren is dat je ze volledig opzij kunt vouwen, waardoor je een maximale opening naar de tuin creëert. Een glazen vouwdeur biedt in vergelijking met een schuifdeur of openslaande deuren, een grotere opening naar de tuin toe. vouwdeuren kun je niet gebruiken als vervanging van je achtergevel, maar wel toepassen in een serre, veranda of tuinoverkapping, zodat je hier het hele jaar kunt genieten van het buitengevoel!

Aluminium vouwdeuren

De ramen van de vouwdeuren zijn omkaderd door slanke, stevige profielen. De profielen naar vanBach-ontwerp zijn gemaakt van aluminium; een hoogwaardig en licht metaal dat niet roest. Hierdoor is het materiaal perfect voor een buitentoepassing van ramen en deuren. Daarbij zijn de technische mechanismen subtiel weggewerkt in de raamstijlen en het framewerk. Onze glazen vouwdeuren zijn erg duurzaam en licht van gewicht. 

Vouwdeur op maat

Onze vouwdeuren voor buiten zijn maatwerk: in onze eigen werkplaats wordt elk product met de hand op maat gemaakt en in elkaar gezet. Onze glazen vouwdeuren hebben een minimalistisch design, met oog op innovatie & vakmanschap. We hebben aandacht voor detail en streven naar een beleving voor onze klanten. Bij vanBach staan we voor een klantgerichte service en denken we graag mee om het product naar wens samen te stellen.

Vouwdeur in je bedrijf?

Vouwdeuren, ook wel harmonicadeuren genoemd, bieden ook zakelijke oplossingen. Onze glazen vouwdeuren voor buiten zijn perfect toepasbaar als scheidingswand in horecagelegenheden, zorginstellingen of kantoorruimtes. De glazen vouwdeuren kunnen bovendien worden voorzien van dubbel glas. Zo bieden onze vouwwanden de ideale oplossing voor het uitbreiden van je terras in de zomer en de winter!

Echt kennismaken met de sublieme techniek en het verfijnde design kan bij onze productiefaciliteit in Hardinxveld-Giessendam. Je bent van harte welkom op afspraak.

Ontvang een prijsopgave

Vul het formulier hieronder in en je ontvangt van ons zo snel mogelijk een advies op maat!

Aanvraagformulier

Op zoek naar meer inspiratie?

Download gratis ons lookbook en ontdek het buitengevoel®

Vraag het lookbook aan

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt ons lookbook direct in je inbox!

Vraag het lookbook aan
Op zoek naar meer inspiratie?