Vouwwanden voor je veranda

Met vouwwanden creëer je gemakkelijk meer leefruimte. In de zomer vergroot je de buitenruimte door alle vouwwanden open te zetten en in de winter geniet je langer van je veranda of serre omdat je uit de wind en achter glas zit. En met het slanke design van onze vouwwanden blijft het uitzicht over je tuin vrij!

Voor binnen en buiten

Onze vouwwanden zijn ontworpen voor buiten en binnen en bieden maatwerk oplossingen voor veranda's, buitenverblijven, of overkappingen. Ervaar een maximale toevoer van daglicht met deze wind- en waterdichte vouwwanden. Ook voor binnen zijn de vouwwanden toepasbaar als flexibele scheidingswand in je woonhuis of kantoorruimte. De vouwwanden zijn praktisch en bijzonder sfeervol in je interieur.

Voordelen vouwwanden

Vergroot je woongenot met de vanBach vouwwanden. Het voordeel van aluminium vouwwanden is dat je ze volledig open kunt vouwen, waardoor je een maximale opening naar de tuin creëert. Een vouwwand biedt in vergelijking met een schuifdeur of openslaande deuren, een grotere opening naar de tuin toe. Vouwwanden kun je niet gebruiken als vervanging van je achtergevel, maar wel toepassen in een veranda, serre of tuinoverkapping, zodat je hier het hele jaar kunt genieten van het buitengevoel!

Aluminium vouwwanden

De ramen van de vouwwanden zijn omkaderd door slanke, stevige profielen. De profielen naar vanBach-ontwerp zijn gemaakt van aluminium; een hoogwaardig en licht metaal dat niet roest. Hierdoor is het materiaal perfect voor een buitentoepassing van ramen en deuren. Daarbij zijn de technische mechanismen subtiel weggewerkt in de raamstijlen en het framewerk. Onze aluminium vouwwanden zijn duurzaam en licht van gewicht. 

Vouwwand op maat

Onze vouwwanden zijn maatwerk: in onze eigen werkplaats wordt elk product met de hand op maat gemaakt en in elkaar gezet. Onze glazen vouwwanden hebben een minimalistisch design, met oog op innovatie & vakmanschap. We hebben aandacht voor detail en streven naar een beleving voor onze klanten. Bij vanBach staan we voor een klantgerichte service en denken we graag mee om het product naar wens samen te stellen.

Vouwwand in je bedrijf?

Vouwwanden, ook wel een harmonicawand genoemd, bieden ook zakelijke oplossingen. Onze glazen vouwwanden zijn perfect toepasbaar als scheidingswand in horecagelegenheden, zorginstellingen of kantoorruimtes. De vouwwanden kunnen bovendien worden voorzien van dubbel glas. Zo bieden onze vouwwanden de ideale oplossing voor het uitbreiden van je terras in de zomer en de winter!

Echt kennismaken met de sublieme techniek en het verfijnde design kan bij onze productiefaciliteit in Hardinxveld-Giessendam. Je bent van harte welkom op afspraak.