Glazen vouwwanden

De vanBach glazen vouwwanden hebben een subtiel design en zijn bestand tegen weer en wind. Voor een prachtig uitzicht naar buiten en het ultieme gevoel van vrijheid.

Het hele jaar door het buitengevoel

Slanke designs van duurzaam aluminium

Een uniek soepel geleidingssysteem

Direct een offerte ontvangen?

Bij vanBach leveren we glazen vouwwanden op maat door heel Nederland. We maken graag een passende offerte, die aansluit bij jouw wensen.

De voordelen van vanBach

Veiligheidsglas

De ruiten in onze glazen vouwwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Net als in je auto. Je kunt ze dan ook alleen met een veiligheidshamer breken. Je zou kunnen zeggen veiliger en sterker dan nodig, maar wij leveren alleen het best mogelijke. Ook het optionele isolatieglas bestaat uit twee geharde ruiten.

Uniek vouwsysteem

Onze vouwwanden zijn scharnierend aan elkaar verbonden en kunnen met één hand als een harmonica in elkaar gevouwen worden. De term hamonicadeur of harmonicawand wordt dan ook vaak gebruikt voor dit type glaswand.

De vouwwanden zijn in allerlei opstellingen te krijgen met verschillende indelingen met glaspanelen en aluminium tussenliggers.

De hele constructie is een hangend systeem dat op gelagerde wielen in een looprail te verplaatsen is.

Hoogwaardig aluminium

Stalen deuren zijn helemaal in en prachtig om te zien. Staal zelf is echter niet zo geschikt om buiten te gebruiken. Het is moeilijk om een constructie van staal wind- en waterdicht te krijgen en het is niet makkelijk om de techniek subtiel weg te werken.

Bij aluminium heb je daar geen last van. Het is een modern, hoogwaardig metaal met veel fijne eigenschappen. Het is bijzonder bruikbaar, duurzaam en recyclebaar. En een voordeel voor buiten: aluminium roest niet!

Ontdek het buitengevoel met

Vraag een offerte aan

Bij vanBach leveren we glazen vouwwanden op maat door heel Nederland. We maken graag een passende offerte, die aansluit bij jouw wensen.

Op zoek naar meer inspiratie?

Download gratis ons lookbook en ontdek het buitengevoel®

Vraag het lookbook aan

Laat je e-mailadres achter en je ontvangt ons lookbook direct in je inbox!

Vraag het lookbook aan
Op zoek naar meer inspiratie?