Ontdek het buitengevoel

_MG_5742
_MG_5045
MooierFotografieBeschutt-21
_MG_5315
BESCHUTTLOCATIEMOORDRECHT-7

Het gevoel van vrijheid

Buiten zijn. Dat doet iets met je. Je vóelt het. In je hoofd. Op je huid. In je hart. Bij vanBach vinden we buiten zijn het mooiste gevoel dat er is.

Wij noemen dat gevoel het ‘buitengevoel’ en we zouden niet zonder kunnen. Daarom bedenken we oplossingen om het hele jaar buiten te kunnen zijn en te genieten van dit unieke gevoel.

Slanke designs van duurzaam aluminium

Ideaal voor terrasoverkappingen, serres, tuinkamers en veranda's

Uniek soepel geleidingssysteem

Glaswanden

De moderne vanBach glaswanden kenmerken zich door het minimalistische uiterlijk. Ramen omkaderd met slanke zwarte kaders en roeden, zoals bij oude stalen ramen. Retro van deze tijd. Binnen loopt naadloos over in buiten.

Bij vanBach bieden we maatwerk oplossingen voor overkappingen, buitenverblijven, veranda's of binnen in een stijlvol interieur. Combineer vaste wanden met glazen vouwwanden en deuren om het product naar wens samen te stellen.  

Windschermen

Geniet iedere dag van het buitenleven met onze vaste windschermen. Achter het glas zit je altijd uit de wind en in de zon op je terras.

Door de slanke profielen blijft het uitzicht over de tuin vrij. Een combinatie van hoogwaardige materialen en een subtiel design.

Ervaar het gevoel van vrijheid