Ontdek het buitengevoel

_MG_5045
_MG_5315
_MG_5742
_MG_5708
_MG_8369_dicht 5

Glaswanden en windschermen voor buiten

Buiten zijn. Dat doet iets met je. Je vóelt het. In je hoofd. Op je huid. In je hart. Bij vanBach vinden we buiten zijn het mooiste gevoel dat er is.

Wij noemen dat gevoel het ‘buitengevoel’ en we zouden niet zonder kunnen. Daarom bedenken we oplossingen om het hele jaar buiten te kunnen zijn en te genieten van dit unieke gevoel.

Dutch Design van duurzaam aluminium

Geschikt voor woningen, terrasoverkappingen, serres, tuinkamers en buitenverblijven

Uniek soepel geleidingssysteem

Glaswanden

De moderne vanBach glaswanden kenmerken zich door het minimalistische uiterlijk. Ramen omkaderd met slanke zwarte kaders en roeden, zoals bij oude stalen ramen. Retro van deze tijd. Binnen loopt naadloos over in buiten.

Ga je een woning verbouwen, of nieuw bouwen? Of heb je een tuinhuis, terrasoverkapping, serre of buitenverblijf? Dan is een glaswand dé manier een extra dimensie te geven aan jouw ruimte. Zo benut je je favoriete plek niet alleen met mooi weer, maar ieder seizoen. De vouw- en schuifwanden die we bij vanBach ontwerpen en ontwikkelen, bieden bovendien de perfecte balans tussen design en functie. 

Windschermen

Geniet iedere dag van het buitenleven met onze vaste windschermen. Achter het glas zit je altijd uit de wind en in de zon op je terras.

Door de slanke profielen blijft het uitzicht over de tuin vrij. Een combinatie van hoogwaardige materialen en een subtiel design.

Klanten aan het woord

"Ik was bij het zien van jullie website gelijk enthousiast over het product. Dit is wat ik graag wilde! Het contact met Jacob over de aankoop van de deuren verliep prettig en gaf mij een goed gevoel. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Kortom: hardwerkende, eerlijke en ook gezellige mensen. VanBach is een aanrader voor iedereen die van mooie dingen houdt!"

- G. Havekes, Deventer

Ervaar het gevoel van vrijheid